Despre Noi

MONITORING & METRICS

Pentru platformele cu disponibilitate ridicată, simpla implementare în producție nu este suficientă. Este important să înțelegeți performanța aplicației și să puteți diagnostica probleme înainte de a se întâmpla. De aceea, echipa noastră folosește instrumente precum New Relic și AWS Metrics care ajută la înțelegerea performanței platformei.

LEGACY PLATFORMS

Platformele vechi sunt de obicei o parte a ecuației atunci când vine vorba de menținerea sau crearea de produse software pentru întreprinderi. Studiem cu atenție fiecare situație și îi ajutăm pe clienții noștri să își păstreze sistemele moștenite sau să le migreze către noi platforme.

DATA STORAGE

Alegerea bazei de date corecte este una dintre cele mai mari decizii pentru un proiect Java. Avem o soluție pentru aceste situații, iar experiența noastră include lucrul cu baze de date precum MySQL, Oracle, Postgres, MongoDB, Redis, Cassandra și Couchbase.

MICROSERVICES ARCHITECTURE

Conform experienței noastre arhitecturile microservicii ajută la ușurința scalabilității, izolării și a componentelor simplificate, crescând rezistența și reducând timpii de pornire.

SPRING FRAMEWORK ECOSYSTEM

Cunostintele noastre includ utilizarea puterii portofoliului Spring, alegerea celor mai bune module pentru a se potrivi cerințelor clienților.

Cauți un partener de încredere care să vă ajute cu proiectul software?

Echipa noastră de dezvoltare Java personalizată funcționează ca un plugin pentru organizația dvs., aducând talent, instrumente și procese care sunt integrate fără probleme în operațiunile dvs. Lucrăm cu industrii precum divertisment, asistență medicală, IoT, educație, finanțe și imobiliare.